Green, yellow, red

Jeg er stuptrøtt. Jeg forsov meg i dag, og hadde bare ti minutter på meg før jeg måtte løpe ut av døra i morges. Det ble derfor en litt stressende morgen, men dagens forelesning gikk overraskende fort forbi! Nå har jeg vært litt rundt forbi i byen og prøvd å finne ting til i kveld, siden det skal være et lite vors her. Irriterende at det ikke går an å få tak i alt på en butikk. Kan det være så vanskelig å ha cantaloupe melon, mynte og shotglass på én og samme plass? Tydeligvis så kan det det.

Etter vorset har vi planer om å dra på Velvet, skolens utested, og der er temaet trafikklysfest! Altså skal single kle seg i grønt, de i forhold kle seg i rødt, og de en plass i mellom skal kle seg i gult eller oransje. Jeg har blitt invitert på flere slike sånne fester før, men innser nå at jeg aldri har dratt på en. Så i kveld satser jeg på god stemning, og at jeg og Christopher blir fine og matchete i rødt. Nevnte jeg at jeg har helg? Love it!

Bilde tatt 23.01.14 kl. 12.29

I am so tired. I overslept today, and only had ten minutes to get ready before I had to run out the door. It was a stressful morning, but the lecture went by pretty quickly. Now I’ve been around in town looking for the things I need tonight, as we’re having a little party. It’s really annoying that I can’t buy all the things I need at one place. Is it really that hard to sell cantaloupe melons, mint and plastic shot glasses at the same place? It sure seems like it.

After the little party we’re having, we’re going to the school’s nightclub, and the theme will be traffic lights night! All the single people are wearing green, those who are in a relationship have to wear red, and those somewhere in between, will wear orange or yellow. I have been invited to several parties with this theme before, but I just realized that I’ve never actually gone to one. Tonight I’m hoping for a great mood, and the Christopher and I will look great and matching in red. Oh, how I love weekends. 

– Marte

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s